Om Millionspillet

 

Vi respekterer dit privatliv og behandler dine data med diskretion. Registrering sker som led i forespørgsel om materiale eller køb og udelukkende for at vi kan betjene dig, som du har anmodet os om. Vi ønsker også at tilbyde dig nye og forbedrede produkter hvorfor vi kan udsende markeds- og kundeanalyser og foretage almindelig forretningsopfølgning, herunder markedsføringsformål.

 

Hvis du har rettelser eller opdager fejlagtig oplysning kan du skrive det til info@millionspillet.com eller ringe gratis på +45 55 55 66 80

 

Om Spillet

 

Deltag i et fantastisk sjovt og spændende forløb, og få optimale gevinstchancer både m.h.t. antal gevinster og størrelsen på gevinsterne. Vi blander nemlig præmieobligationer fra forskellige serier, og dermed bliver dine gevinstchancer større.

Og vi giver dig også gratis ekstra Bonus Obligationer til en værdi af 1200 DKR ! Til alle som tilmelder sig PBS eller Online.

  

Alle gevinster er skattefrie, og de udbetales direkte til dig i national valuta. Du deltager i mange trækninger på præmieobligationerne og er på vej mod den skønne følelse af altid at være med og chancen for at vinde præmier for millioner af kroner. Der bliver nogle gange trukket helt op til 3 gange om Måneden på hoved numrerne og ligeså på de berømte bonus obligationer så der sker noget hele tiden.

 

 

Hvad betyder chancer?

 

Hvad betyder bonus chancer?

Chancer er det reelle antal chancer du har for at vinde med det antal lodder du bestiller.  

Bonus chancer er det antal chancer vi forærer dig helt gratis.

Jo mere du køber, jo flere gratis chancer forærer vi dig.

 

Gevinstgaranti

 

Millionchancer

 

Kontakt os

Millionspillet er et af Danmarks mest spændende spil og, bygger på Svenske stats præmieobligationer. Oven i købet giver det dig gevinst garanti.   Bestil dine millionchancer nu for kun 195 kr. Du kan nemt øge dine vinderchancer ved at købe ekstra lodder.   Kundeservice: +45 55 55 80 66
Man-fre 10:00 - 17.00

Email:info@millionspillet.com

Fortrolighedspolitik
Handelsbetingelser